sobe
  restoran
  vinski podrum
  sala za proslave
 
   
 
 ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam postaje sve popularniji. Oslobađanje od stresa i posla daleko od kuće može da bude mnogo bolji način za oporavak nego što je pribegavanje invazivnim medicinskim metodama, poput operacija. Mnogi smatraju da je povoljnije kombinovati ove dve usluge.

Za mnoge je zdravstveni turizam bolji izbor jer podrazumeva manje troškove, brže lečenje, a pored odmora i rekreacije pruža mogućnost upoznavanja kulturno-istorijskih spomenika i prirodnih lepota Vršca i okoline.
Nedostatak koncentracije, opadanje radne efikasnosti (motivacije), opšta slabost i iscrpljenost, simptomi su hroničnog umora, bolesti modernog doba. Sindrom hroničnog umora predmet je proučavanja raznih institucija, mnogih lekara, psihijatara, fiziologa i naučnika različitih interesovanja. Istraživanja pokazuju da je najčešći uzročnik hroničnog umora stres. Postavlja se pitanje kako stres preduprediti i na koji način mu se suprotstaviti.

U saradnji sa ordinacijom dr Jevdić napravili smo program preventivnog i terapijskog lečenja sa smeštajem u našem objektu i posetom ordinaciji dr Jevdić koja u svojoj ponudi ima:

*Akupunktura
*Kvantna Medicina
*Homeopatija
*Bahove kapi
*Zdrava ishrana


Za više informacija o radu ordinacije dr Jevdić posetite sajt: www.aku-punktura.com